Strokovno izobraževanje z naslovom Malo mešano bo potekalo dne 26. 11. 2021.
Kratek povzetek vsebine:

Kongres je namenjen magistrom farmacije, zdravnikom različnih specialnosti, v prvi vrsti specialistom in specializantom družinske medicine, gastroenterologije pediatrije in kliničnim dietetikom. Na kongresu bomo, kot pove že ime, predstavili raznolike teme, ki bi jih težko dali na skupni imenovalec. Skupno jim je le to, da gre za tematike, ki so pomembne za širok krog udeležencev in bodo obravnavane na način,  ki bo povečal tako njihovo razumevanje kot tudi dal vrsto zelo konkretnih in praktičnih nasvetov, ki bodo prišli prav pri vsakdanjem delu. Za predavanja smo pridobili najbolj ugledne strokovnjake na različnih področjih, ki jih pokrivamo: prof. dr. Boruta Štruklja, mag. farm., prof. dr. Bojana Tepeša, dr. med, spec. intern., prof. dr. Matjaža Homana, spec. pediatr., doc. dr. Evgena Benedika, dipl ing. živ., doc. dr. Gregorja Novaka, dr. med., spec. gastroenterol., Katjo Kogovšek, dr.med., spec. intern. Kongres bo moderiral in seveda nastopil tudi kot predavatelj prof. dr. Rok Orel, dr. med., spec. pediatr.

Celoten kongres bo na voljo tudi razporejen v 4 dele, preko e-izobraževanja (Malo mešano 1. seminar dne 29.11.2021, Malo mešano 2. seminar dne 2.12.2021, Malo mešano 3. seminar dne 6.12.2021  in Malo mešano 4. seminar dne 9.12.2021) za vse tiste, ki se kongresa ne bodo mogli udeležiti. Vse informacije na spletni strani, kjer je tudi kontakt: Izobraževanje – Inštitut za probiotike (probiotics.si).

Licenčne točke:

  • 3,0 licenčne točke za vsakega pasivnega udeleženca magistra farmacije za celodnevni dogodek v živo v Ljubljani (26.11.2021),
  • 1,0 licenčna točka za vsakega pasivnega udeleženca magistra farmacije za dogodek na enem izmed seminarjev ( 29.11., 2.12., 6.12. ali 9.12.2021).
Skip to content